Parkour treninzi

Naši treninzi startaju 4.9.23.

Skupine:

Mini Freestyle Kornjače

Parkour treninzi za najmlađe (3 do 6 godina), gdje učimo kako se popesti, pasti, svladati prepreke i biti bolji nego jučer. Svaki trening koncipiran je na način da potiče motorički razvoj djeteta kroz zabavne elemente skakanja, penjanja, igru i druženje.

Mini Freestyle Ninje

Parkour treninzi za djecu od 7 do 11 godina, gdje učimo kako se popesti, pasti, svladati prepreke i biti bolji nego jučer. Svaki trening koncipiran je na način da potiče motorički razvoj djeteta kroz zabavne elemente skakanja, penjanja, igru i druženje. Osnovne vrijednosti koje usvajamo kroz treninge su zajednica i međusobna podrška, a najviše se od svega cijeni trud i timski rad. Treninzi se održavaju na otvorenom bez obzira na vremenske uvjete.

Mini Freestyle Traceuri

Parkour treninzi za djecu od 12 do 16 godina, gdje učimo kako se popesti, pasti, svladati prepreke i biti bolji nego jučer. Svaki trening koncipiran je na način da potiče motorički razvoj djeteta kroz zabavne elemente skakanja, penjanja, igru i druženje. Osnovne vrijednosti koje usvajamo kroz treninge su zajednica i međusobna podrška, a najviše se od svega cijeni trud i timski rad. Treninzi se održavaju na otvorenom bez obzira na vremenske uvjete.

Termini: https://fitnesscentaractive.com/more-info/

A što je parkour? Osnovna definicija kaže da je to neometano kretanje kroz okolinu, od točke A do točke B, savladavajući sve prepreke pred nama. No, na našim treninzima i kampovima važne su i druge vrijednosti:

  • Biti bolji od samog sebe jučer, jer tako rastemo.
  • Biti prijatelj svima oko sebe, jer tako smo plemeniti.
  • Pomagati slabijima od sebe, jer tako smo veliki.
  • Suradnja, jer tako smo jači.
  • Suočiti se sa strahovima i pobijediti ih, jer tako smo hrabri.
  • Naučiti što zaista možemo i koliko vrijedimo, jer tako smo realni.
  • Raditi na svojim slabostima, jer tako smo uporni.
  • Poštovati i uvažavati međusobne različitosti, jer tako smo bogatiji.