Raspored grupnih treninga

Rezerviraj svoj besplatni uvodni razgovor već danas!

Radno vrijeme Centra
Ponedjeljak – Petak 6 do 22h
Subota 8 do 20h
Nedjelja 16 do 20h

 

Redovni grupni treninzi

 

CrossActive

CrossActive je funkcionalni trening koji poboljšava vašu opću fizičku spremnost. Cilj treninga je poboljšanje funkcionalnih sposobnosti. Posebna pažnja posvećuje se tehnici izvođenja osnovnih pokreta kao što su čučanj i mrtvo dizanje, spriječavajući pritom rizik od ozlijede. CrossActive je trening koji će vas zasigurno dovesti do željene forme.

Tabata

Tabata je intervalni trening koji povećava aerobni i anaerobni kapacitet i ubrzava metabolizam. Kombiniraju se vježbe za cijelo tijelo, a mogu se izvoditi bez opterećenja, kao i uz upotrebu raznih rekvizita. Trening tabate omogućava sagorijevanje velikog broja kalorija, koje se troše i satima nakon treninga.

Korektivna gimnastika

Korektivna odnosno medicinska gimnastika program je vježbi niskog intenziteta s naglaskom na jačanje mišića koji su odgovorni za čvrstu posturu.

Namijenjena je svim generacijama. Kod adolescenata poboljšava se postura i držanje, kod radne populacije smanjuju se bolovi uzrokovani sjedilačkim načinom života, a kod starije populacije olakšavaju se aktivnosti svakodnevnog života.
Ciljevi:
• jačanje velikih mišićnih skupina (mišići natkoljenice i nadlaktice, leđni i prsni mišići)
• Jačanje stabilizatora trupa (duboka leđna i trbušna muskulatura)
• Rad na fleksibilnosti i mobilnosti
• Rad na stabilnosti, ravnoteži i koordinaciji

Barbell

Barbell je trening pomoću kojeg ćete naučiti pravilno izvoditi vježbe snage, kako se adekvatno hraniti i voditi dnevnik treninga. Naučit ćete da vježbe poput mrtvog dizanja, čučnja te raznih varijacija guranja i vučenja imaju izrazite benefite za vaše tijelo i njegovu rekompoziciju. Program je individualiziran, odnosno može se i mora prilagoditi svakom pojedincu.

Competition

Competition je program treninga dizajniran s namjerom da izmami što širi adaptacijski odgovor organizma. Competition je namjerni pokušaj optimizacije fizičke sposobnosti u svakoj od 10 domena motoričkih i funkcionalnih sposobnosti: kardiovaskularna i respiratorna izdržljivost, opća izdržljivost, snaga, gipkost, jakost, brzina, koordinacija, agilnost, ravnoteža, preciznost. Bazira se na kratke i intenzivne treninge te vas priprema da budete dobri u više stvari. Cilj Competitiona je da vas pripremi za natjecanje. Mješajući gimnastiku, dizanje utega, kardio trening, vježbe s vlastitim tijelom, pliometriju, funkcionalne pokrete itd… uče se nove vještine jačajući ujedno i vaš karakter i odlučnost.

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning (S&C) je program treninga kojim se razvijaju funkcionalne i motoričke sposobnosti, s ciljem podizanja opće fizičke pripreme i zdravstvenog statusa.
U treningu je naglasak na kvalitetnoj i funkcionalnoj izvedbi pokreta, jer samo tako dolazimo do željenih ciljeva i smanjujemo rizik od ozljeda.
Tokom treninga se koriste različite vježbe dinamičkog i statičkog karaktera, s rekvizitima kao što su girje, gume, karike, vijača, pločasti utezi, medicinke i vježbe s vlastitom težinom.
Program je srednjeg intenziteta, te je namijenjen svakom
pojedincu koji želi savladati osnovne i napredne vježbe, te kroz progresivan način postići svoje ciljeve.

Women's only Training

Women’s only training je trening koji kombinira vježbe snage i kondicije. Kako mu samo ime kaže, namijenjen je isključivo ženama, s naglaskom na njihove “bolne” točke: noge, gluteuse, ruke, trbuh.
Treninzi se odvijaju u malim skupinama od maksimalno 8 žena, a ideja je da osim treninga dobijete i dodatnu podršku u obliku razgovora o prehrani, navikama – i jednu čvrsto povezanu malu zajednicu žena koje imaju slične ciljeve kao i Vi.
Treninzi se održavaju u terminima utorak i četvrtak 17.10-17.55 i idealno se poklapaju za sve mame koje imaju djecu u starosti od 3 do 6 godina, jer u te iste dane imamo na rasporedu sportsku školu za najmlađe (utorak u četvrtak 17-18h), tako da se mame mogu organizirati i dok su im djeca na aktivnostima mogu imati i sat za sebe, u maloj zajednici žena koje žele bolje za sebe i svoje tijelo i um.

Mini Freestyle Kornjače

Sportska škola za najmlađe (3 do 6 godina), gdje učimo kako se popesti, pasti, svladati prepreke i biti bolji nego jučer.

Svaki trening koncipiran je na način da potiče motorički razvoj djeteta kroz zabavne elemente skakanja, penjanja, igru i druženje.

Mini Freestyle Snagatori

Univerzalna sportska priprema djece
Program treninga je namijenjen djeci uzrasta od 8 do 12 godina, kao najkritičnijoj dobi djece za razvoj najbitnijih motoričkih i funkcionalnih sposobnosti kao što su koordinacija, ravnoteža, brzina, relativna snaga, agilnost, fleksibilnost i aerobna izdržljivost.
Djeca u treningu prolaze različite vježbe i metode treninga na metodičan i progresivan način, s naglaskom na kvalitetnu izvedbu pokreta.
Trening je usklađen s biološkim i kronološkim značajkama s ciljem višestanog tjelesnog i motoričkog razvoja.
Djeca i mladi sportaši u svojim sportskim klubovima prebrzo prelaze na specifičnu sportsku pripremu, a osnove višestranog razvoja zanemaruju. Cilj ovog programa je savladati osnovne vježbe snage guranja i povlačenja, te osnovne vježbe za razvoj snage, kao što su čučanj, mrtvo dizanje i potisak iznad glave, s metodičkim i progresivnim načinom usvajanja novog pokreta.

Ljetni dnevni kampovi

Cjelodnevni kampovi namijenjeni svoj djeci bez obzira na predznanje. Kombinacija treninga, odlaska na more, zabave, radionica i učenja.

Dječji rođendani

Organizirane, vođene proslave rođendana za djecu od 5 godina na dalje. Sport, zabava, igre i dva animatora na svakoj proslavi.

Naši članovi ostvaruju zavidne rezultate

Ostvari svoje ciljeve u Fitness Centar Activeu.

 • Prvi dan

  Povećane kognitivne sposobnosti i bolje raspoloženje

 • Prvi tjedan

  Povećana energija i bolje zdravlje

 • Prvi mjesec

  Ubrzani metabolizam, promjene u mišićnoj masi i kondiciji

 • Treći mjesec

  Vidiš rezultate u ogledalu

 • Šesti mjesec

  Dobivaš pohvale od prijatelja i obitelji. Imaš efikasniji krvožilni sustav.

 • Prva godina

  Povećan očekivani životni vijek, bolja gustoća kostiju i mentalno zdravlje

MJESEČNE ČLANARINE

OPEN GYM
40 / 55 / 10 EUR
 • Jutranja članarina - neograničeno korištenje teretane do 16h
 • Redovna članarina - neograničeno cjelodnevno korištenje teretane
 • Drop in - jedan pojedinačni dolazak
REDOVNI GRUPNI PROGRAMI
55 / 10 EUR
 • Redovna članarina - neograničeno korištenje grupnih treninga i teretane, cjelodnevno
 • Drop in - jedan pojedinačni dolazak u teretanu ili na grupni trening
PLUS PROGRAMI
20 / 125 / 280 / 420 EUR
 • Active Health Project drop in
 • Active Health Project mjesečna članarina
 • Paket 8 individualnih
 • Paket 12 individualnih
* sa svakim od paketa GRATIS redovna članarina za korištenje redovnih grupnih programa i teretane

VIŠEMJESEČNI PAKETI

10 DOLAZAKA
60 EUR
 • 10 dolazaka - 10 pojedinačnih dolazaka u trajanju od godine dana (teretana ili grupni trening)
POLUGODIŠNJA / GODIŠNJA ČLANARINA
270 / 440 EUR
 • Članarina za sve redovne grupne treninge i teretanu u bilo koje doba dana u trajanju od 6 ili 12 mjeseci
ACTIVE HEALTH PROJECT
310 EUR
 • 3 mjeseca Active Health project + VIP članarina za sve redovne grupne treninge i neograničeno korištenje teretane