Landmine row

Landmine row, odnosno veslanje s landmineom, je odlična vježba za razvijanje mišića leđa, trapeza i bicepsa. Ova vježba se često koristi u funkcionalnom fitnessu i treningu snage, što savršeno odgovara području u kojem se fitness centar Active ističe.

Kako biste pravilno izveli veslanje s landmineom, potrebna vam je šipka i landmine nosač ili kut sobe u kojem možete postaviti šipku. Evo koraka za izvođenje ove učinkovite vježbe:

  • Postavite šipku u landmine nosač ili je smjestite u kut sobe.
  • Stanite ispred šipke s nogama u širem stavu, približno u širini ramena. Koljena blago savijte kako biste spremili se za veslanje.
  • Uhvatite nosač šipke.
  • Držite leđa ravno i pogled usmjeren u pod.
  • Dok izdišete, povucite šipku prema tijelu, podižući ju prema prsima. Vratite šipku polako u početni položaj, uz uzdah.

Veslanje s landmineom je izvanredna vježba za jačanje mišića leđa i razvoj trapeza i bicepsa. Ova vježba također pomaže u poboljšanju držanja i potiče stabilnost u gornjem dijelu tijela.

U Active Fitness Centru, naš cilj je pomoći ljudima da postignu svoje fitness ciljeve i ostanu motivirani tijekom vremena. Landmine row je samo jedna od mnogih učinkovitih vježbi pomoću kojih pomažemo našim članovima da postignu svoje ciljeve.