Mini Freestyle i Women’s Only trening: paralelni termin?

Dragi zaljubljenici u fitness,

U našem Active fitness centru u Mlaki, smještenom na adresi Milutina Barača 7, ponosno nudimo jedinstvenu i dinamičnu fitness kombinaciju koja je prilagođena ženama i njihovim aktivnim, mladim sportašima – naš womens’ only training i sportska škola za djecu. U ovom članku s oduševljenjem istražujemo nevjerojatne prednosti kombiniranja ovih dvaju programa.

Womens’ only training: Osnaživanje i zajednica za žene

Naš program womens’ only training dizajniran je isključivo za žene i usredotočen je na snagu i kondiciju, s naglaskom na ključnim područjima: Nogama, gluteusima, rukama i trbuhu. Ono što ovaj program izdvaja je osjećaj zajedništva i podrške koji se razvija među ženama. Vježbat ćete u malim grupama od najviše 8 žena, stvarajući zajednicu s osobama koje dijele zajedničke ciljeve u fitnessu.

Cilj ovog programa je osnažiti žene i potaknuti ih da se osjećaju samouvjereno i snažno dok vježbaju. To je savršen izbor za one koje su možda prije osjećale nelagodu u teretani ili tijekom podizanja utega. Naši treninzi imaju za cilj poboljšati ne samo fizičku snagu, već i mentalnu i emocionalnu dobrobit.

Sportska škola za djecu: Razvoj vještina i samopouzdanja

Naša sportska škola za djecu nasljednik je parkour treninga koje smo držali zadnjih 10 godina, a namijenjen je našim najmlađim članovima u dobi od 3 do 6 godina i održava se utorkom i četvrtkom od 17:00 do 18:00 sati. Vjerujemo u važnost razvijanja neovisnosti kod naših mladih sportaša. Tijekom prvog mjeseca članstva, naši posvećeni treneri blisko surađuju i s djecom i s roditeljima kako bi izgradili povjerenje i osigurali da djeca mogu sudjelovati u programu samostalno.

Sportska škola naglasak stavlja na brojne elemente koje djeca trebaju naučiti, ne samo sportske, već životne, a osim što razvijaju motoričke vještine, koordinaciju i snagu, djeca se uče timskom radu, pomaganju i zajedništcu. Djeca sudjeluju u aktivnostima poput penjanja, skakanja, balansiranja i mnogih drugih. Naša dvorana opremljena je strunjačama i različitim preprekama koje djeca savladavaju tijekom treninga, gdje potičemo na taj način njihov fizički i kognitivni razvoj.

Savršena kombinacija: Trening za žene i program za djecu

Ono što ovu kombinaciju čini stvarno posebnom je istovremeno održavanje termina. I womens’ only training i sportska škola za djecu istovremeno utorkom i četvrtkom, wot od 17:10 do 17:55 sati, dok djeca počinju 10 minuta ranije i završavaju 5 minuta kasnije – taman idealno vremena da se mame stignu pripremiti za svoj trening na vrijeme. To omogućava majkama da iskoriste svoje vrijeme dok su njihova djeca uključena u sportsku školu, odnosno stvorili smo uvjete da nema više izgovora. Drugim riječima, to je win-win situacija koja omogućava majkama da se fokusiraju na svoje fitness putovanje dok njihovi mališani razvijaju vještine i samopouzdanje.

Naš womens’ only training ne razvija samo vašu snagu i kondiciju, to je program u kojem stvaramo osjećaj zajednice među ženama, dok je sportska škola usmjerena na razvoj osnovnih motoričkih vještina najmlađih sudionika naše zajednice i izgradnju važnih životnih vještina.

Članarina i cijene:

  • Trening samo za žene: 70 eur/mj. (uključuje redovnu članarinu u iznosu od 50 eur)
  • Program za djecu: 40 eur/mj., 9 eur za pojedinačni dolazak ili 50 eur za 7 dolazaka koji vrijede godinu dana

Što donijeti:

Za oba programa potrebne su samo čiste tenisice i odjeća za vježbanje. Ne zaboravite bocu vode kako biste ostali hidratizirani. Žene bi također za vrijeme treninga trebale koristiti ručnik.

Radujemo se primiti vas u našem centru i pomoći vam na ovom fitness putovanju. Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte. Nadamo se da ćemo vas vidjeti na treningu uskoro!

#fitnesszažene #sportska škola #sportskaškolazadjecu #djecaimame #mamekvarnera #treningzamame #womensonly #treningzažene