Womens’ Only Training – zašto je Dobro osjećati se Dobro

Evo jedne priče koja će ti pomoći da shvatiš da uvijek možeš pronaći vremena za sebe, čak i kad misliš da bi trebala biti Super-žena koja sve stiže (za druge). 

Zamisli to ovako: jesi li ikad osjetila kao da si uhvaćena u vrtlogu života, kao da si jedna od onih žonglera koji pokušavaju održati u zraku tri lopte, dva psa i jednu punu perilicu rublja? E, pa, dobrodošla u klub!

Posao koji zove kao da si ti jedina osoba na svijetu koja može riješiti taj problem, obitelj koja ima potrebu za tvojom pažnjom kao da si im kisik na putovanju na Mars. Pitanje je gdje tu staneš ti? Na dnu popisa prioriteta, zar ne?

Ali, kad malo udahneš i osvrneš se oko sebe, tu negdje stoji izlaz prema slobodi da napraviš nešto za sebe. Jer…. Znaš ono kad kažu da se prvo moraš brinuti za sebe da bi mogla brinuti o drugima? E, to –  to je taj izlaz kojeg trebaš samo htjeti prihvatiti.

Kod nas, u Active-u postoji jedna mala zajednica zvana Womens’ Only grupa.  

Mjesto gdje žene vježbaju zajedno, gdje nema kompeticije, nema pogleda koji ocjenjuju, samo ekipa koja gura jedna drugu prema boljoj verziji sebe. Gdje radiš na svojim najdražim točkama (nogama, trbuhu, guzi i rukama), gdje si u svom svijetu, posvećena sebi.  

I znaš što je najbolje? Ovdje nema isprika. Nema “nemam vremena”, nema “nemam energije”, samo jedan sat dnevno posvećen tebi, tvom tijelu i tvojem umu. Jer kad TI nađeš vremena za sebe, sve ostalo postaje lakše. I ne, ne znači da će djeca ostati gladna, posao propasti ili obitelj nestati. Znači da ćeš ti biti sretnija, zdravija i spremna za sve što ti život baci na put.

Tako da, drage moje super žene, kad sljedeći put osjetite da ste zaglavile u vrtlogu svakodnevice, razmislite o tome posvetite malo vremena sebi. Pridružite se Women’s only treningu i transformirajte svoju iscrpljujući rutinu u balansiranu svakodnevicu.  

Jer kad se osjećaš dobro u svom tijelu, nema ničega što ne možeš postići. Pa hajde, daj si priliku za promjenu. Zaslužuješ je.