Povjerenje i pravilan odabir treninga – temelj za uspješno Fitness putovanje

Tko ne bi želio trenera sa magičnim moćima da vas transformira u vašu najbolju verziju?

Raditi s trenerom kojem vjerujete je kao da imate svog osobnog fitness čarobnjaka – ne samo da vam pomaže postići ciljeve, već vam daje energiju koja vas čini jačim, bržim i sretnijim! 

Otvorena komunikacija, međusobno poštovanje i uzajamno povjerenje ključni su za uspješnu suradnju između vježbača i trenera i nešto što vam može pomoći da postignete svoje najbolje rezultate, a da pritom ne zaboravite uživati u putovanju prema zdravijem i aktivnijem načinu života.

U Active-u svaki trener ima svoje jedinstvene sposobnosti i pristup koji doprinose vašem napretku. Kroz treninge malih grupa, korektivne i funkcionalne treninge snage, naši treneri su tu kako bi vam pružili podršku na svakom koraku.

Pravilno vođenje treninge

Povjerenje u trenera omogućuje vam da slijedite njihove smjernice i upute s vjerom da će vam pomoći postići željene rezultate. Svaka osoba je jedinstvena, s različitim ciljevima, sposobnostima i potrebama. Imajući povjerenja u trenera omogućuje vam da otvoreno komunicirate o svojim ciljevima i potrebama, što s druge strane omogućuje treneru da prilagodi program vježbanja upravo vašim potrebama.

Također, povjerenje u trenera osigurava da slijedite sigurne i pravilne tehnike vježbanja koje smanjuju rizik od ozljeda i osiguravaju dugoročni napredak. 

Dosljednost, stvaranje novih navika i podrška

Treneri su tu kako bi vas motivirali i podržali tijekom cijelog fitness putovanja.
Povjerenje u njihovu sposobnost da vas vode i motiviraju može vam pomoći da ostanete fokusirani i predani svom treningu, čak i u trenucima kada vam se „baš ništa ne da”.Osjećaj sigurnosti i povjerenja u trenera može poboljšati vašu psihološku dobrobit tijekom treninga. Znajući da imate podršku stručnjaka koji vjeruje u vas i vaše sposobnosti može povećati samopouzdanje i samopoštovanje.

Vrsta treninga koji odgovara vašim potrebama, ali i karakteru

Active Health trening u malim grupama

Naši treninzi u malim grupama osiguravaju personaliziran pristup gdje svaki član svaki dobiva individualnu pažnju i podršku koja pomaže u postizanju ciljeva i održavanju motivacije.

Fran, Kaz, Iva i Patricija – kao dirigenti u orkestru – vješti su u balansiranju između vođenja grupe i individualne pažnje prema svakom članu. Njihova jedinstvena sposobnost leži u stvaranju zajedničkog iskustva i motivacije, dok istovremeno pružaju prilagođene savjete za napredak svakom Aktivcu.

Korektivna gimnastika 

Ako se suočavate s određenim fizičkim ograničenjima ili potrebama korektivni trening je tu da vam pruži posebne vježbe i tehnike koje će vam pomoći u prevladavanju tih izazova. 

Naša Detektivka Ivka  – kao detektiv koji rješava tjelesne zagonetke – stručnjakinja je za prepoznavanje i rješavanje problema vezanih uz pokrete i biomehaniku. Njezina posebna vještina leži u prilagodbi vježbi i tehnika kako bi se poboljšala funkcionalnost tijela, čineći svaki vaš pokret učinkovitijim i sigurnijim.

Basic Training for Life

Kroz strukturirane i prilagođene treninge, Basic Training for Life stvara čvrste temelje kako bi klijenti postigli dugoročni uspjeh u održavanju zdravog i aktivnog načina života.

Naš trener Fran kao pravi inženjer pomaže vam u izgradnji fitness temelja. Njegova jedinstvena vještina leži u vođenju klijenata kroz osnovne vježbe snage i biomehanike, naglašavajući pravilnu formu i tehniku. Umjesto fokusiranja na složene tehnike ili ekstremne vježbe, kroz ovaj trening naglašavamo važnost izgradnje stabilnosti, fleksibilnosti i osnovne snage kako bi se poboljšala svakodnevna funkcionalnost i kvaliteta života. 

Women’s only Training

Kako samo ime kaže, trening namijenjen samo ženama gdje se naglasak stavlja na sve kritične točke (guzu, ruke, trbuh i noge).

Grupa gdje žene vježbaju zajedno, gdje nema natjecanja, nema pogleda koji ocjenjuju, samo ekipa koja gura jedna drugu prema boljoj verziji sebe.I znaš što je najbolje? Ovdje nema isprika. Nema “nemam vremena”, nema “nemam energije”, samo jedan sat dnevno posvećen tebi, tvom tijelu i tvojem umu. Jer kad ti nađeš vremena za sebe, sve ostalo postaje lakše. I ne, ne znači da će djeca ostati gladna, posao propasti ili obitelj nestati. Znači da ćeš ti biti sretnija, zdravija i spremna za sve što ti život baci na put.

Funkcionalni trening

Naše energetske bombe (David i Patricija) i zen fitness majstori (Kaz,Iva i Fran) – arhitekti su sveobuhvatne fitness revolucije. Njihova jedinstvena vještina leži u pravilnom programiranju dinamičkih, visoko intenzivnih i raznolikih treninga koji kombiniraju elemente iz različitih disciplina poput snage, kondicije i agilnosti. Njihova snaga leži u vođenju klijenata kroz intenzivan trening, istovremeno pružajući prilagođene opcije vježbi za sve razine kondicije. Osim što su stručni u tehnikama vježbanja, ovi treneri imaju sposobnost motiviranja svojih klijenata da dosegnu svoje granice izdržljivosti i ostvare izvanredne rezultate u kratkom vremenskom periodu.

IG

Svi zaslužujemo svog osobnog fitness čarobnjaka! 💫🏋️‍♂️ 

Uz trenere u Active-u, svaki trening postaje pravo čarolija koja vas vodi prema vašoj najboljoj verziji. Otvorena komunikacija, uzajamno povjerenje i podrška ključ su uspješnog putovanja prema zdravijem i aktivnijem načinu života.
Naši treninzi nisu samo o fizičkoj aktivnosti – to je putovanje prema transformaciji vašeg uma, tijela i duha.

Upoznajte naš Active Team!

Fran, Kaz, Iva, Patricija i David – svaki s jedinstvenom sposobnošću i pristupom
koji doprinosi vašem napretku. 


Fran, poput inžinjera, gradi čvrste temelje vaše kondicije kroz osnovne vježbe snage i biomehanike.
Kaz, Iva i Fran su naši zen majstori koji vas vode kroz treninge malih grupa s mirnoćom i smirenošću, ali i stručnošću i energijom.

Patricija i David, naše energične bombe, oblikuju vaše tijelo i um kroz funkcionalni trening, stvarajući dinamične i raznolike treninge koji vas izazivaju na svakom koraku. Bez obzira na to s kim radite, naši treneri su tu da vam pruže podršku, motivaciju i znanje koje vam treba da postignete svoje ciljeve i živite najbolje do sad. #FitnesČarobnjaci #AktivnaTransformacija #pametni trening #activefitness 

Za više savjeta i  personalizirani pristup zakažite besplatni uvodni poziv s našim timom (link je u opisu profila): https://calendly.com/david-antonic/15
Zajedno možemo postaviti realne i ostvarive ciljeve🌟💪